Grijp familiekorting op Singelfestivalkaartjes tijdens Waterdag!

Het mag wellicht nog enkele weken duren voordat het zover is, de organisatie van Singelfestival Edam staat te popelen jullie op 20 en 21 september te vermaken, verrassen en verwennen. Daarom gaan we er herhaaldelijk op uit om iedereen te laten zien wat we te bieden hebben. Uiteraard barst het dit jaar weer van het talent tijdens het Singelfestival en is ons trouwe familiepubliek goed vertegenwoordigt. Daarom draait onze speciale kortingsactie tijdens Waterdag zaterdag 17 augustus 100% om jeugdig talent én onze liefde voor ons trouwe familiepubliek.

Wat moet je doen?
Om flinke korting te krijgen op je Singelfestivalkaartjes hoef je alleen maar  het geluid van jong talent te volgen door hartje Edam. Je wordt dan niet alleen getrakteerd op een vermakelijke show, je kunt ook nog eens je kaarten kopen voor het hele gezin mét korting! Voor de kindermiddag betaal je dan voor 2 volwassen en 2 kinderen € 30,- totaal. Ook is het mogelijk om 1 dagkaart en 3 middagkaarten te combineren, dan betaal je € 36,-.
Alle redenen waarom je je kaarten zo snel mogelijk moet bemachtigen lees je hieronder.

Kids go Singelfestival!
Zaterdag 21 september is het tussen 12.00 en 17.00 uur tijd voor het avontuurlijkste stukje Singelfestival. Dan staat alles in het teken van onze jongste bezoekers en beleven ze de leukste dingen. Merkel en Vannix hebben ons al stiekem verklapt dat ze tijdens hun voorstelling Fabuleux de grootste geheimen aan het licht brengen. Ze nemen er zelfs een paar mee om ze in hun reizende miniatuur museum te laten zien! In de show Pop-Up van Slagman Producties lijkt alles in het begin hartstikke normaal. Als twee mensen zoals jij en ik staan Danny Molenaar en Jaap Slagman voor hun publiek. Ze lachen, maken grapjes, zingen een liedje… Maar dat houdt hun nooit op hun plek. Ze voelen de roep van de wilde gans in hun borst en ze volgen hun hart in een avontuurlijke reis. Nico de Verhalenman heeft zijn naam niet voor niets. Hij neemt zijn Tipi mee en daar vertelt hij de spannendste verhalen. Hij zal je ook inspireren muziek te maken en dat kan ook op het Singelfestival. Je kunt dit jaar zelfs leren je eigen muziekinstrumenten te maken samen met de Ringelbom. Met onze Dj in de Stille Disco kan je deze instrumenten vervolgens uitproberen. Als dit niet al geweldig genoeg is, zelfs hier komen nog wat speciale dingen bij. Enneh wees niet bang! Natuurlijk zijn onze vaste successen zoals het springkussen, de schminkers en knutselactiviteiten ook weer van de partij.

Grote mensen programma
Met Goldheart Assembly heeft het Singelfestival iets bijzonders in huis gehaald. De Britse formatie is een van de beste indiebands van dit moment. Een wervelende unieke band die ook live vol verrassingen zit. Uiteraard is er nog meer luistergenot dat het podium zal betreden, waaronder Beans & Fatback, Bombay Show Pig, Southern Sunrise en ijzersterk talent van eigen bodem waaronder One Clueless Friend, Project Bongo en The Lemon Tasting.

Buiten dit prachtige programma om, weet iedereen precies waarom ze erbij moeten zijn aan de Burgermeester Versteeghsingel. Er is altijd de leukste muziek, het gezellige terras, verrassend theater en het fijne weerzien en spreken van oude bekenden.

Vliegend pakken dus, die Singelfestival korting op Waterdag!