Singelfestival gaat door

Het Singelfestival 2011 gaat door. Na wat onzekerheid over de toekomst van het roemruchte festival, zal de 31e editie op vrijdag 16 en zaterdag 17 september gehouden worden.

Met een fris bestuur aan het roer zal het festivalterrein in Edam weer het culturele middelpunt van Waterland en omstreken zijn. Doordat het bestuur vers bloed aan heeft kunnen trekken, wat nieuwe sponsoren zijn opgestaan en er een club enthousiaste jongeren naar voren is gestapt om de programmering mede vorm te gaan geven, zijn de eerste stappen gezet voor de 31e editie van het Singelfestival. Zo zijn de karakteristieke tenten van de Markies inmiddels gereserveerd en zijn de eerste twee acts geboekt: de afrobeat sensatie Jungle By Night en het rock ’n tronics duo MeloManics.

De muziekprogrammering op vrijdagavond is specifiek gericht op jongeren tussen 16 en 25 jaar. De zaterdagavond zal door de brede programmering vertrouwd aandoen. De zaterdagmiddag biedt weer theater en muziek voor kinderen. Het Singelfestival is nog op zoek naar vrijwilligers. Voor meer informatie: info@singelfestival.nl