Singelfestival komt je tegemoet! Het is alweer bijna dat geweldige weekend in september. De prachtige Singelfestivalposter moet wel opgevallen zijn. Veel nationale en internationale artiesten, de heerlijke silent disco, de fantastische kindermiddag; er staat weer veel te gebeuren op 20 en 21 september. Dit jaar komt het Singelfestival echter nog meer tegemoet aan de wensen van het publiek, met een oppasservice en een Pubquiz XL.

Harmonie Pubquiz XL

De pubquiz die in café De Harmonie elke keer zoveel enthousiast publiek trekt, gaat een stapje verder tijdens het Singelfestival tijdens de Harmonie Pubquiz XL. De quiz wordt georganiseerd in samenwerking met café De Harmonie en vindt plaats op de vroege zaterdagavond. Wil je je alvast opgeven voor de pubquiz dan kan dat via Facebook of bij De Harmonie. Mocht je al meedoen tijdens de Harmonie Pubquiz op donderdag 29 augustus, zorg dan dat je wint. Het winnende team ontvangt namelijk vrijkaarten voor het Singelfestival 2013.

Oppasservice

Elk jaar is er wel zo’n moment waarop mensen een heerlijke kindermiddag hebben gehad en het liefst zouden blijven voor de zaterdagavond, zonder kinderen. De normale oppas wil helaas ook naar het Singelfestival. Dit jaar biedt het Singelfestival daarom een oppasteam aan. Zo kun je lekker met z’n tweeën en je vrienden nog een mooie avond beleven, terwijl de kinderen in goede handen zijn. Wees er op tijd bij om zeker te zijn van een fijne oppas! Je kunt dit regelen via de Facebook pagina van het Singelfestival.

Singel- of single festival?

Deze verwarring bestaat al jaren onder mensen van buiten Edam en Volendam. Voor de singles is het Singelfestival dit jaar echter ook een beetje single festival. Geen gedoe met datingsites, date gewoon op het Singelfestival! Je kunt je van tevoren of ter plekke opgeven voor de speeddates. Leuk verhaal voor later: ‘We hebben elkaar leren kennen op het Singelfestival…’

Kaarten voor de 33ste editie van het Singelfestival, met onder andere Beans & Fatback, Bombay Show Pig, Goldheart Assembly, The Lemon Tasting, One Clueless Friend en Project Bongo, mét alle extra’s van dit jaar, kun je in de voorverkoop kopen bij de PX in Volendam.

Op www.singelfestival.nl en de Facebook pagina van het Singelfestival Edam vindt je meer informatie.