Openstaande vacatures 2024

Nieuwe voorzitter, nieuwe aanpak. Het Singelfestival introduceert:  vele handen maken licht werk! Bekijk hieronder de openstaande (mini)vacatures:

✅ Monitoring ticketsysteem. Aanmaken van de tickets en bijhouden van de verkopen, maar ook beantwoorden van de vragen (via email) van de bezoekers.

✅ Vrijwilligerscoördinatie. Dit is een beste taak, maar wel een heel belangrijke! Jij hebt contact met de vrijwilligers, informeert ze over de activiteiten en bedenkt activiteiten om te organiseren.  Activiteiten van klein tot groter, maar je staat er niet alleen voor.

✅ Catering. Catering op het terrein door middel van food trucks. We hebben al een aardig netwerk en de meeste cateraars komen graag terug naar het Singelfestival in Edam. Jij bent contactpersoon voorafgaande en tijdens het festival.

✅ Vrijwilligersverzorging. Dit is tijdens opbouw van het terrein en tijdens het festival, je kan dit ook samen met iemand doen.

✅ Influencer/communicatie/social media addict. Jij maakt jij korte videos tijdens het festival en ook in de weken voorafgaande aan het festival?

✅ Inkoop. Je regelt alle benodigdheden voor de verzorging van de vrijwilligers en acts. Je begrijpt bandleden hebben soms uiteenlopende wensen, maar jij draait je hand hier niet voor om.

✅ Programma.

✅ Productie

✅ Kindermiddag. Coordinatie van de Kindermiddag

✅Penningmeesterschap. Oh my, dit is toch een mooie functie. Niet klein, maar ook hier delen we de taken op. ….

Meld je nu aan als vrijwilliger!