Vrijwilligers

Het Singelfestival is een sfeervol muziek- en theaterfestival aan de SINGEL in Edam. Dit jaar organiseren wij het 42ste Singelfestival en dit festival kan niet bestaan zonder een hele grote groep vaste vrijwilligers. Ook vrijwilliger worden? Verwacht veel gezelligheid, heerlijk eten, nieuwe mensen ontmoeten, vriendschappen ontstaan en zelfs liefdes. Alles!

Makers gezocht
Er is van alles te doen tijdens het festival. Op dit moment zijn we hard op zoek naar mensen die willen organiseren! Je helpt bij de voorbereiding in de komende maanden. Je steekt graag je handen uit de mouwen, je denkt mee, misschien ben je wel creatief, misschien heb je al ervaring bij een ander festival, je denkt in oplossingen, je belt bedrijven/makers om samen te werken. Uiteindelijk ben jij een van de MAKERS van het festival.

MAKERS AANMELDEN VIA LOTTE(@)SINGELFESTIVAL.NL

Kijk hier voor het programma van 2023

Vrijwilligers 25-29 september.
Wat kan je als vrijwilliger verwachten?

-heel veel gezelligheid
-heerlijke maaltijd op de dag van je dienst
-bij afbouw op zondag is de maaltijd van Rolf, OMG hier wil je bij zijn. Trouwens geen slecht woord over de maaltijden op don, vrij en zat maar Rolf kan koken…

Tijdens het festival op 25-29 september 2024 is er natuurlijk ook van alles te doen. Denk aan bardiensten, kaart controle, opbouw tenten, barren, verzorging vrijwilligers, aankleding terrein, assisteren backstage, schminken kinderen, kassadienst, host tijdens theater act en nog veel meer.

Later volgt hier een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Je kan je wel al aanmelden. Klik hier en scroll helemaal naar beneden.